Trollflickan Tua-Majas hemlighet

Trollfarfar ligger på ängen tillsammans med sin ögonsten, trollflickan Tua-Maja. Dom drömmer sig bort bland stjärnorna en klar höstkväll. Tua-Maja undrar vad som finns däruppe. Bor det några troll där? Hur långt är det upp till stjärnorna?
    Ja frågorna var många och farfar sa till slut att han faktiskt vet hur man gör för att sig upp till stjärnorna. Du måste lära dig några magiska och kloka visdomens ord, som bevarats för trollen i alla urminnes tider.
   
Läs den spännande fortsättningen på sagan då Tua-Maja lärde sig hur man gör för att kunna önska sig in i framtiden och göra sig osynlig…

Trollriket

Julen och nyårsfirandet var över i Trolldalen och traditionsenligt så var det alltid backhoppning på Trollberget på nyårsdagen. Alla som ville och tordes fick vara med och tävla.
    Den som brukar hoppa längst är en trollpojke från Sillre som heter Flax, och förra året seglade han långt ut i skogen och fastnade med skidorna i en talltopp…

BOKFAKTA
Böckerna är inbundna i hårdband
i formatet 27x20 cm. Varje bok innehåller 12 färgbilder och en spännande trollsaga. Med dessa fyra nya böcker finns det nu 17 utgivna böcker, där ett flertal översatts till 12 olika språk.

Trollmarknaden

En helt vanlig dag uppe på fäbodvallen i Trolldalen var alla sysselsatta med olika arbeten. Trollgubben Jona stod som vanligt och högg ved och kom på en jättebra idé. Jona är äldstetrollet på fäbodvallen i Gudmundstjärn och den som bestämmer när det skall göras något utöver det vanliga.
   
Vi skall ordna en marknad och bjuda in alla trollfamiljerna från alla byarna runt om Trolldalen, sa Jona med ivrig röst. Skynda dig upp på bergsknallen och blås ut meddelandet, sa Jona till trollflickan Sylvia. Hon är den enda i Trolldalen som kan blåsa
meddelanden i näverhornet på trollspråket…

Rolf Lidbergs underbara och folkkära bilder
här i fyra stycken nya unika trollböcker

Priser & Erbjudanden
Internetpris 130 kr per bok

SPECIALERBJUDANDE
Passa på och köp BOKPAKETET med alla fyra trollböckerna!
Du betalar endast 396 kr för hela bokpaketet (99 kr/bok).

> Beställ via e-post här

BONUSERBJUDANDE
När du köper hela BOKPAKETET för 396 kr så får du också chansen
att köpa 8 unika bokbilder (2 motiv ur vardera bok) för endast
50 kr
.
De 8 unika bokbilderna är tryckta på exklusivt 200 grams papper i formatet 21x15 cm, som passar till standardramar i handeln.
 
> Se bokbilderna här
> Beställ via e-post här

     Copyright © Trollska Galleriet Rolf Lidberg . Järkvissle 124, 860 41 Liden . 0692-211 00 . Senast uppdaterad 2012-10-13