BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Välkommen som återförsäljare
Vad roligt att ni vill bli återförsäljare av våra reproduktioner av mångfaldens mästare Rolf Lidbergs magiska målningar.
Vi strävar efter att du som återförsäljare ensam ska ha möjligheten att försälja våra produkter inom ditt närområde. När du blir återförsäljare hos oss, så läggs din kontaktinformation upp på vår hemsida. Vi rekommenderar våra kunder att handla lokalt - och tillsammans kan vi öka den nära kundservicen.
Klassiska storsäljare
Vi erbjuder våra återförsäljare två klassiska storsäljare - Familjealmanackan "Trollmanacken", som i år ges ut för 30:e säsongen, samt konstkort i vykortsformat med blandade julmotiv och motiv från den svenska kulturhistorien. Och i år har vi nyproducerat 32 konstkort, med många motiv som aldrig tidigare mött världen. Trollska Galleriet Rolf Lidberg har de exklusiva rättigheterna för Rolfs målningar och vår produktion sker i nära samarbete med Rolfs barn Sylvia Lidberg och Jonas Lidberg.
Trollmanacken 2013
Trollmanacken 2013Vår almanacka är en vägg-almanacka med formatet 37 x 27 cm och omfattar 14 sidor. Den innehåller 13 reproducerade bilder i fyrfärg målade av Rolf Lidberg och en baksida där bilderna är återgivna i miniatyr samt en kortfattad text om Rolf och hans Trollska Galleri. Kalenderdelarna är utformade efter kundernas önskemål med gott om utrymme att anteckna egna aktiviteter och händelser.
> Se almanackan här
Konstkort
I år har vi nyproducerat 32 nya konstkort målade av Rolf Lidberg. För våra återförsäljare kan vi erbjuda två kortpaket med 16 motiv i vardera - där paketen består av 20 st konstkort av varje motiv, dvs. sammanlagt 320 konstkort per paket.    > Se alla NYA Konstkort här


Paket 1 - Troll & uppvaktning

Paketet innehåller några av Rolfs mest populära trollmålningar samt kort med olika uppvaktningsteman som exempelvis: förlovning, flytt, påsk och födelsedagar.


Paket 2 - Jul & Vinter

Paketet innehåller åtta varierade vintermotiv och 8 klassiska julkort, där samtliga är användbara som julnära kort för våra privatkunder.
> Kontakta oss här
 
     Copyright © Trollska Galleriet Rolf Lidberg . Järkvissle 124, 860 41 Liden . 0692-211 00 . Senast uppdaterad 2012-10-13